Wärmdö, KisaSitter på mitt rum på Wärdshuset i Kisa och skriver. Ljuset funkar bra nu och föreställningarna likaså. Peppar peppar. Det är så mycket enklare när vi har grejer som vi förstår hur de funkar. Wille på Lighttrade – tack så hemskt mycket! Vi kommer troligtvis till dig på måndag och köper en dimmer. Sen behöver vi köpa en massa andra grejer för ljuset, så planeringen för detta pågår för fullt. Såna här grejer kostar ju en hel del så vi får leta ordentligt.

Wärmdö var väldigt roligt att spela på, jättefin publik och lokal. Isak var tillbaka och satte hela föreställningen utan att ha repat nånting. SNYGGT ISAK! I går hade vi bara föreställning 12.30, alltså ingen kl. 10, och det var skönt med lite sovmorgon. Så fort vi var klara packade vi ihop allt, Anja satte sig på tåget och vi andra hoppade in i bilen för att köra fyra timmar till Kisa. Väl framme installerade vi oss på Wärdhuset, käkade en buffé som hade lite mindre utbud än vad en buffé brukar ha för att uttrycka sig milt och drog till Folkets Hus för att bygga. Vi var klara med dagen rätt sent så efter bygget var det sängen som gällde.

Idag har vi spelat två föreställningar och publiken var lika fin som på Wärmdö (förutom på sista föreställningen då en lite vuxnare person under föreställningen satt med sin dator i knät och stängde ner den först när Andreas sagt åt två gånger). Övrig publik var dock väldigt med.

Det har börjat komma in en del mail till oss från elever som sett föreställningen senaste veckorna, vilket är asroligt faktiskt! Det är elever som skriver vad de tyckte om föreställningen, ger konstruktiv kritik eller bara tyckt om vad de sett men också elever som berättar om egna erfarenheter eller familjemedlemmars erfarenheter av detta ämne. Vi försöker svara så gott vi kan men det viktigaste om du har denna problematik hemma är att prata med en vuxen du litar på som kan lyssna och hjälpa dig och i det långa loppet förhoppningsvis även din förälder. Sen vill jag återigen tipsa om kuling.nu där du kan chatta med andra ungdomar i samma eller liknande situation och hitta information och hjälp.

Inför nästa vecka verkar det som att föreställningarna i Lerum torsdag, fredag blir flyttade till december eftersom de inte hittar någon lokal. Så risken finns att de enda spelningarna vi gör nästa vecka är de två i Grästorp på onsdag. Men veckan efter är vi ju i Lerum hela veckan.