Tack jul! Hej vår!Japp

Då har vi kört igång våren här på teatern. Julen är klar med klappar och glädje eller ensamhet och väntan. Nyåret har smällt färdigt sina raketer och givit sina löften om ett bättre nytt år än det förra. Nu känns det helt plötsligt som jättelänge sen, som en parentes, och att det normala är att sitta här. För det är precis vad jag gör.

Vi startade i tisdags eftersom måndagen var röd. Tisdagen var lite kontorsdag, onsdag innebar för mig bilkörning/åkning till Göteborg tillsammans med Brita och Amanda. Torsdagen innebar möte med två sjukt kloka kvinnor, Else-Marie Törnberg och Zelma Fors, inför nästa produktion. Else-Marie är chef för SPIV och Zelma är fd. skolpsykolog och har skrivit en avhandling som till stor del ligger som grund för föreställningen. Mötet var väldigt inspirerande och det kändes som att vi nu är igång med detta nya projekt (iallafall från min sida, kan inte svara för övriga två)! Efter mötet satte jag och Amanda oss i bilen och åkte hem (i världens sämsta regnväder med dåliga vindrutetorkare…) medan Brita stannade kvar en dag extra.

Vi överlevde regnet och sitter nu på kontoret för sista dagen denna vecka. Jag håller på med rekryteringen inför nästa projekt, vi behöver en person till på scenen. Förutom det gör jag tusen andra saker också men de är tråkiga.

Sen är det så att vi hittat en kille som ska ta över rollen som Gustav! Andreas slutade ju efter höstturnén och vi träffade ju en massa massa asgrymma killar. Tack alla ni som visade intresse och ville träffa oss! Ni är asbra!

Vår nya medarbetare heter Joel Sköld!

Han kommer presenteras här under Om Oss så att ni kan läsa mer om honom. Men det jag kan säga utan att han blir arg är att han gick ut skådespelarprogrammet på STDH sommaren 2013, varefter han medverkade i Nils Holgersson på Västanå Teater. Detta kommer han även göra nästa sommar men först ska han ut på turné med oss och det är vi väldigt glada över!

Välkommen Joel!

Vi börjar repa på måndag och fortsätter sedan hela veckan, i Subtopias lokaler i Alby.

Veckan därpå repar vi på onsdagen och sen börjar vårturnén på torsdagen 23:e januari på Värmdö.

Vårens turné blir också den sista för Det tar tid att bli ung och Lilla pappan som gick i ide, för sen börjar vi repa nya grejer. Först blir det en föreställning som Amanda håller på och skriver på. Den får hon berätta mer om själv. Sen kommer det bli en till föreställning som inte är riktigt bestämt när den drar igång. Om ett år kanske? De gamla pjäserna finns det ju en chans att vi tar upp igen om efterfrågan skulle vara tillräckligt stor. De är ju båda viktiga pjäser att spela!

Men ja

HEJDÅ 2013!!!

NU KÖR VI 2014!!!