Julen är här – snaaaaaaaart

Har suttit framför datorn på kontoret typ hela dagen och ögonen börjar få den där klassiska fyrkantsformen som föräldrarna tjatade om när jag satt framför Nintendo 8-bit och spelade Super Mario Bros för hundra år sedan.

Vi ska köpa ny bil. Ska kolla sista bitarna med den imorgon och sen blir det förhoppningsvis affär. Rekryteringen av Andreas ersättare börjar närma sig sitt slut. Vi har träffat så sjukt trevliga, roliga, smarta, talangfulla, sugna killar som alla skulle göra ett grymt jobb och det känns tufft att vi bara kan välja en. Ska nog starta en ny teater och anställa alla som inte får vara med i vår.

Så kollar vi på lokal för att kunna repa i till våren. Vi kommer ju dra igång ett nytt projekt med repstart i april som vi sen ska börja turnera med i höst. Den här gången blir det för mellanstadiet, vilket känns superspännande! Till den föreställningen kommer vi ha audition i vår så det har jag också hållit på med idag och igår.

Men nu är det bara tre dagar kvar och sen blir det lite efterlängtad julledighet! Denna höst har varit rolig som *** men den har också slitit på åtminstone mina krafter. Tre dagar kvar. Puh.

/Mattias