Hej då Västkusten och påsken, hej Mariestad och våren!

Efter några dagars ledighet är vi ute på turné igen och denna vecka i härliga Mariestad. Förra veckan var ganska hetsig, med 3 föreställningar på en dag och en massa åkande med buss och tåg och jobbiga historier som påverkade oss alla och som man hade svårt att släppa.

Vi hade iaf lite tid över för lite sightseeing runt Orust så vi åkte till Mollösund för en liten promenad. Ett litet, litet samhälle, vid havet, som hämtad ur en Astid Lindgren saga. Helt magisk.

utsikt över Mollösund

utsikt över Mollösund

IMG_1361

Gatan i Mollösund

Men som sagt, nu är vi i Mariestad och solen skiner och vi har till om med suttit ute idag och druckit kaffe. Nu slipper Isak och de andra lyssna på mitt gnäll om hur sjukt lång vintern har varit och mitt ständiga tjat om sol, värme och hav. Snart är allt det här. TJOHO!!!

Idag spelade vi två föreställningar på Tunaholmsskolan för elever som går i Högalidsskolan. Sammanlagt ska vi spela 6 föreställningar den här veckan och det bästa av allt, på en och samma scen. Vi slipper alltså bygga och riva och bära och åka till nästa spelställe och bära och bygga och riva o.s.v. Det besparar oss en hel del framtida ryggbesvär, ryggskott och naprapatbesök. Tack alla som såg till att det gick att genomföra. Vi hinner dessutom njuta av Mariestad eftersom vi slutar vid tvåtiden på dagarna och det känns extra roligt. Så nu ska jag ut och njuta av solen och se vad stan har att erbjuda.

/anja